23.04.2024

«Україна колядує» у Тернополі: 800 дітей відвідали благодійний концерт Ірини Федишин

Креатор буд

Щаслива публіка і жодного вільного місця у концертному залі. Люди танцювали, світили ліхтариками та підспівували “Україна колядує”. Усе це про благодійний концерт Ірини Федишин у Тернополі. Захід організували для дітей різних категорій: сиріт, позбавлених батьківського піклування, з інвалідністю.

Загалом побували на різдвяному дійстві понад 1 200 глядачів, 800 із них – діти. В основному це жителі Тернополя та сусідніх громад. Серед них сім’ї військовослужбовців. Організатори благодійного концерту зазначили, охочих завітати на дійство було дуже багато. Але запросили лише ту  кількість, яку вміщає Палац культури “Березіль”.

«На жаль, не усі змогли прийняти участь у ньому, але ті хто зміг я знаю точно, що їм все дуже подобається. Тому що дітки навіть якщо не розмовляють, будуть плескати в долоньки. Вони будуть підтримувати і ці емоції я сподіваюся, що допоможуть їм трошки полегшити їх і так важке життя», — пояснила співорганізаторка благодійного концерту, депутатка та голова ГО «Жіноче коло Тернопілля» Олеся Чванкіна.

Співорганізатор і громадський діяч Василь Конько відмітив, що дійство відбулося під патронатом міського голови Сергія Віталійовича Надала – міського голови міста Тернополя. Активісти одразу запропонували зробити різдвяну програму, щоб дійство було тематичним. Перемовини зі співачкою почалися за місяць до того.

Емоції дітлахів та самої Ірини Федишин — на відео.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , , ,