24.04.2024

“Учитель року-2022”: хто з педагогів Тернопільщини поїде на всеукраїнський конкурс

Креатор буд

Відзначили кращих педагогів. Нагородили освітян, які змагалися у конкурсі “Учитель року 2022”.

Найкращих педагогів відзначили у чотирьох номінаціях: “Біологія”, “Образотворче мистецтво”, “Основи правознавства” та “Інформатика. Тобто ті, предмети, котрі минулоріч відзначені не були. Загалом у двох етапах конкурсу, а саме місцевому та обласному взяли участь близько 80 працівників освіти Тернопільщини.

Не може стримати емоцій Володимир Лопецький. Адже свою почесну відзнаку отримав у номінації “Мистецтво”. Володимир викладає у Кременецькій школі №4. У цьому конкурсі участь бере не вперше. А нагороду у номінації “Основи правознавства” отримав Михайло Музичка. Цей предмет викладає у Бережанській школі-гімназії імені Богдана Лепкого. Нам розповідає, його відзнака – це винагорода за хороший підхід до роботу.

“У кожній номінації ми мали 5 учасників, з яких 1 переможець, інші лауреати. Про переможця говоримо чому, бо це ті педагоги, котрі представлятимуть участь на всеукраїнському конкурсі, і направду для них це буде найскладніше, адже на цьому етапі будуть кращі серед кращих”, — зазначила начальниця управління освіти і науки Тернопільської ОДА Ольга Хома.

Вже у квітні переможці  кожної номінації представлятимуть нашу область на Всеукраїнському етапі конкурсу “Учитель року 2022”.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,