29.03.2024

Учні правового ліцею організували судове засідання, аби висловити свою думку щодо росії

Ваша реклама

Судили росію та висловлювали свою думку стосовно агресесії з боку ворога. Діти з школи-правового ліцею №2 у Тернополі відтворили атмосферу справжнього судового процесу та розглянули питання злочинності, агресії та тероризму з боку росії. Захід відбувся в рамках правового тижня, який проводять у школі.

Старшокласники, кажуть, раді проводити такий суд в школі, аби мати можливість висловити свою думку та висвітлити усі злочини росії.

В залі імпровізованого суду також були присутні адвокат та представниця поліції. Вони підтримують ініціативу школярів, бо зараз важливо молоді розуміти, як далі мають розвиватись стосунки з країною, яка на нас напала.

«Я вважаю, що такі заходи є надзвичайно важливими. Діти мають розуміти як відбувається війна, з якими грубими порушеннями будь-яких правил чи законів введення війни вона відбувається. Якраз саме це відтворення судового процесу дало можливість зрозуміти які порушення допускає сторона агресор і як саме ми проводимо ці дії, а також яку шкоду це наносить нашій країні», — відзначив адвокат Василь Михайлюк.

Наприкінці імпровізованого судового засідання діти зафіксували всі порушення, які помітили з боку країни-агресора. Директорка правового ліцею №2 Інна Іванюк каже, суд відбувається в рамках правового тижня. Такі заходи формують у школярів патріотизм і гуманність.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , , ,