20.04.2024

У Тернополі збирають кошти для порятунку маленької Олівії

Ваша реклама

200 тисяч доларів. Саме стільки необхідно назбирати найближчим часом, аби врятувати життя 4-місячної Олівії. Малеча бореться зі страшним діагнозом – гостра форма мієлоїдної лейкемії, іншими словами – рак крові. Діагностували хворобу у дівчинки 19 серпня.

Тітка Олівії Інна Музика розповіла, як рідні запідозрили у дитини хворобу. Спершу батьки побачили, що у дитини знизився апетит, зблідла. Мама подумала, що у неї низький гемоглобін. Хотіла здати аналізи, перевірити кров. Ввечері подзвонила лікарка, сказала що у дитини виявили бласти в крові. І батьки зібралися на додаткові дослідження.

А далі на Олівію чекали пункція із кісткового мозку та численні обстеження у київському “Охматдиті”. На превеликий жаль, побоювання рідних підтвердили, у малечі рак крові. Лікарі наголосили, це важка й швидко прогресуюча форма онкології. Тож не гаючи часу, батьки  прийняли рішення летіти на лікування у Туреччинну. Зараз Олівію медикаментозно готують до першого курсу хіміотерапії.

Та лікування дороговартісне і таких грошей у родини немає. Йдеться про суму – приблизно 200 тисяч доларів. Все залежить від того, як організм малечі реагуватиме на лікування та скільки саме знадобиться курсів хіміотерапії. Сума  також залежить від того, хто буде донором кісткового мозку для Олівії.

Рідні дівчинки звертаються до небайдужих з проханням допомогти одужати малечі. Кошти на лікування для Олівії можна перерахувати на вказані нижче карткові рахунки.

ПРИВАТБАНК: 5168745104555179 ЗУБИК О. В. (МАМА)

МОНОБАНК: 5375 4141 3167 7576 ЗУБИК Т. В. (ТАТО)



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,