26.04.2024

У Тернополі вболівають за наших спортсменів на Олімпійських іграх

Ваша реклама

Зібралися, щоб урочисто підняти прапор олімпійського комітету і підтримати наших спортсменів. Наше місто долучилося до масштабного флешмобу, адже саме сьогодні в Токіо відбулося урочисте відкриття Олімпійський ігор. 

Що цікаво, цього року на таких масштабних змаганнях нашу область представлятимуть відразу троє землячок, причому у різних дисциплінах.

Олена Кривицька – фехтування, Наталя Стребкова – легка атлетика, Ірина Коляденко – спортивна боротьба.

Наші дівчата вже в Токіо, поки що адаптуються до нового часового поясу і активно готуються до змагань. Самі ж турніри, зважаючи на пандемію, проведуть з певними обмеженнями. Про це розповів заступник Тернопільського обласного відділення Національного олімпійського комітету України Андрій Огнистий.

В олімпіаді беруть участь найкращі спортсмени з кожної країни, тож конкуренція велика, впевнений заслужений тренер України Іван Салук. Проте, всім серцем вболіває за наших учасниць. Особливо, зізнається, за Наталію Стребкову, яка змагатиметься в категорії “легка атлетика”.

Піднімали прапори під гімн України юні тернопільські спортсмени, які рівняються на своїх земляків-кумирів. Завершили дійство позитивним відео, де нашим спорстменкам побажали успіху і перемог. До слова, триватимуть Олімпійські ігри до 8 серпня.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,