19.04.2024

Новини компаній

У Тернополі в косметологічній студії “House of Beauty” пропонують професійний догляд за зовнішністю

Ваша реклама

Захоплюватись кожною жінкою, допомагати їй побачити свою справжню красу і навчити цінувати себе. Все це – про фахівчинь косметологічної студії “House of Beauty”.

Лікарка-косметологиня, власниця косметологічної студії “House of Beauty” Оксана Горішна переконана, що коли ти закоханий у свою роботу – тоді це стає мистецтвом. Навіть роботою це назвати важко. У студії вчать жінок правильно доглядати за шкірою, бути красивими і розуміти, що вони заслуговують на більше.

А починається співпраця – зі знайомства. Адже щоб досягти результату, упевнена Оксана Горішна, треба добре знати клієнта і його звички. Тому ведуть картки клієнтів, зважаючи на всі нюанси та особливості.

Догляд за собою – це мистецтво, тому тут немає обмежень. У студії наголошують, аби покращити ефект, доглядові процедури за шкірою можна доповнити масажем обличчя, шиї чи зони декольте та передпліччя.

“House of beauty” – це професійний догляд, а атмосфера у закладі, практично як домашня. Тут із турботою приймають клієнтів. Манікюр, зачіска, макіяж чи косметологічні процедури – експерти прислухаються до ваших побажань і звичні відвідини косметолога принесуть вам задоволення, а спеціалістам – насолоду від виконання своєї роботи.

Продовжити професійний догляд можна буде і вдома, адже всю продукцію, якою користуються спеціалісти студії можна у них придбати, вибравши те, що вам найбільше підходить та дасть найкращий результат.

Найголовніше – берегти і цінувати себе, кажуть в косметології. І додають, важливо не заплющувати очі на проблеми із зовнішністю, а комплексно їх вирішувати. І у цьому вам допоможуть професіонали із косметологічної студії “House of beauty”, яка знаходиться у Тернополі, на вул. Острозького, 26.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,