26.04.2024

У Тернополі перед фіналом Кубка України з футболу діятимуть обмеження

Креатор буд

Фінал Кубка України з футболу відбудеться у Тернополі. Для цього у місті вводять деякі обмеження. про це повідомляють на сайті міської ради.

Поєдинок між клубами «Динамо» (Київ) та «Зоря» (Луганськ) розпочнеться 13 травня о 19.00 год.

З метою належного забезпечення проведення гри буде забезпечено дотримання усіх санітарно-протиепідемічних вимог, передбачених чинним законодавством. Також на матчі буде присутня обмежена кількість глядачів – не більше 20% від загальної кількості посадкових місць.

Для того, щоб перегляд матчу був комфортним і безпечним, у Тернополі в четвер буде обмежено рух автотранспорту на вул. Клінічній, вул. Романа Шухевича, від вул. Веселої в сторону просп. Степана Бандери, вул. Парковій від вул. Зеленої в сторону вул. Р. Шухевича, окрім спецтранспорту, та на вул. Коцюбинського для усіх тернополян, окрім мешканців, які проживають на вказаній вулиці.

Окрім того, 13 травня з 16:00 год. буде заборонено продаж пива (крім безалкогольного), алкогольних та слабоалкогольних напоїв у стаціонарних об’єктах торгівлі, малих архітектурних формах та тимчасових спорудах торговельного призначення на території вулиць, прилеглих до Тернопільського міського стадіону імені Романа Шухевича.

Контроль за паркуванням транспортних засобів на прилеглих до Тернопільського міського стадіону ім. Р. Шухевича вулицях забезпечуватиме муніципальна інспекція.

Під час відвідування фінального матчу Кубка України з футболу міська рада закликає вболівальників дотримуватися карантинних обмежень, а саме: перебувати на території стадіону у засобах особистого захисту, дотримуватися соціальної дистанції та користуватися антисептиками.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,