27.04.2024

У Тернополі на великому екрані презентували фільм про футбольного суддю

Ваша реклама

Другого вересня, у свій день народження, Олександр Салій презентував у Тернополі власний фільм. Чоловік є першим українцем, який побудував у Лондоні успішну кар’єру футбольного судді. Отож створив документальну стрічку про свій складний та мотивуючий життєвий шлях.

У короткометражці йдеться і про футзальний клуб «Баку Юнайтед», який заснував головний герой. Назва ж самого фільму «Крізь терни до зірок: шлях Олександра Салія». Автор відмітив, від зародження до реалізації ідеї минуло майже 5 років.

Тернопіль став першим містом, де презентували кінороботу. Щоб побачити стрічку зійшлось чимало друзів та знайомих Олександра Салія. Серед них легенда тернопільського футболу Ігор Біскуп. Він зізнався, що йому приходилось працювати з Олександром Салієм там, довелося риймати участь в турнірі по міні-футболу. Під керівництвом футболісти виграли Чемпіонат Англії з футзалу.

Під час прем’єри гості мали можливість насолодитися чудовою музикою, а також зробити світлину на тематичній фотозоні. Там розмістили символи спортивного фільму та кубки, які належать Олександру Салію. Вони символізують важливі для нього і його спортивної команди перемоги.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,