29.03.2024

Новини компаній

У Тернополі “Креатор-Буд” будує унікальний пішохідний міст

Креатор буд

Унікальний пішохідний міст, аналогів якому немає в усій західній Україні. У Тернополі почали будівництво пішохідного надземного мосту. Сполучатиме він Варшавський мікрорайон з інфраструктурою міста та парком Національного Відродження. Довжина майбутнього мосту – 60 метрів.

У будівельній компанії “Креатор-Буд” запевняють – новий надземний перехід буде комфортним та зручним для різних груп населення.

Керівник проєкту “Варшавський мікрорайон” будівельної компанії “Креатор-Буд” Вадим Рудяк розповів, що йдеться про сучасний міст, збудований за різними технологіями. Він включає в себе сучасні ліфти, якими зможуть користуватися люди з обмеженими можливостями, мами з колясками, спортсмени та діти.

У компанії кажуть, будівельні роботи почали ще минулого року. Зараз фахівці розпочали монтаж металевої конструкції мосту. В фінальному варіанті конструкція  буде і з символікою Тернополя та світлодіодним освітленням.

Вадим Рудяк зазначає, що під мостом зможе проїжджати великогабаритний транспорт. Міст поділено на конструкції довжиною по 3,5 метри – для безпечності їхнього з’єднання. А безпека, стверджує керівник проєкту, гарантована.

Новий пішохідний міст буде в рази безпечнішим для пішоходів, переконана і тернополянка пані Ольга. Жінка розповідає, на цій ділянці дороги завжди великий трафік автомобілів, тому доводиться витрачати чимало часу на те, аби просто перейти дорогу. Це, каже, ускладнено і тим, що тут навіть світлофора немає, а далеко не всі водії зупиняються, аби дати дорогу пішоходам.

У міській раді ж у свою чергу запевнили, у робочі дні перекривати рух на цій ділянці дороги не будуть. Роботи організовуватимуть так, щоб це не створювало містянам незручностей.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,