26.04.2024

“У спорті з 4-х років”: тернополянка Бачинська виборола золоту та срібну нагороди на Кубку світу зі спортивної гімнастики

Креатор буд

Золото та срібло. Такі нагороди виборола тернополянка Анастасія Бачинська на етапах Кубка світу зі спортивної гімнастики.

Перше місце їй вдалося отримати на змаганнях у Варні, що у Болгарії. А ось 26 червня, у Катарі, спортсменка зайняла почесне друге місце.

У свої 17 Анастасія – впевнена спортсменка, більшу частину свого життя провела у тренувальному залі. Проте, зізналася, в дитинстві кілька разів думала покинути заняття.

Серед усіх змагань в яких брала участь чемпіонка виділяє два – юнацькі олімпійські ігри у Буенос Айресі та другі Європейські ігри в Мінську. Зауважила, саме тоді переживала за якість виконання програми найбільше, але навіть у такі моменти старається налаштувати себе на позитив.

У найближчому майбутньому дівчина продовжуватиме займатися великим спортом, і , можливо, спробує себе у ролі тренера.

У Тернополі Анастасія Бачинська буде не довго, зовсім скоро вона поїде на олімпійську базу у Київ,  щоб підготуватися до наступних етапів Кубка світу та до Чемпіонату світу зі спортивної гімнастики, які відбудуться цього року.

Слідкуйте за подіями в Тернополі та області! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/ternopil1_tv



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,