26.04.2024

Новини компаній

У центрі Тернополя буде новий ЖК «ДОМІНІКАНСЬКИЙ» – будує компанія «Креатор-Буд»

Креатор буд

Стартував продаж квартир у новому житловому комплексі «ДОМІНІКАНСЬКИЙ», який зводитиметься у центрі Тернополя, на вулиці Юліана Опільського. Названо новобудову на честь однієї із головних центральних духовних споруд обласного центру, в минулому Домініканського костелу, а сьогодні – Архикатедрального собору Тернополя.

Головною перевагою елітного житлового комплексу є його влучне місце розташування. Красуватиметься новий будинок неподалік парку ім. Т. Шевченка, де щоранку можна робити пробіжки, а ввечері з сім’єю насолоджуватись заходом сонця, що купається у барвах вогнів Тернопільського ставу.

Неймовірний вигляд з вікна на Набережну, з однієї сторони, і чудовий краєвид на історичний,  культурний та діловий центр Тернополя – з іншого боку, де оку відкривається чудова архітектура обласного драматичного театру, бульвару Тараса Шевченка, Архикатедрального собору. Поруч із комплексом знаходиться будівля Тернопільської Обласної ради та Обласної адміністрації, а також  Державна податкової служба. Ділянка має зручну транспортно-пішохідну доступність до громадських та торгово-розважальних закладів, Театральної площі, Майдану Волі, центральних шкіл, садочків, скверів.

ЖК «ДОМІНІКАНСЬКИЙ» – це сучасна й функціональна архітектура, енергоефективні інженерні рішення, безпечна прибудинкова територія закритоко типу, повноцінна сервісна інфраструктура. Зі сторони вулиці Крушельницької запроектований 3-поверховий комплекс торгово-офісних приміщень, що буде зручним для організації побуту та розвитку ділових контактів. Кав’ярня, салон краси, торговий центр, стоматологічна клініка з ескалаторами та пасажирськими ліфтами – усе для того, аби мешканці ДОМІНІКАНСЬКОГО комплексу відчували якість життя на кожному кроці, який робитимуть, виходячи з власного помешкання. Під територією комплексу запроектований підземний паркінг.

Усі квартири ЖК «ДОМІНІКАНСЬКИЙ» мають продумане сучасне планування відкритого простору типу «OPEN SPACE»: з кухнями-нішами у вітальнях та забезпечені нормативною інсоляцією, відтак сонячне світло потраплятиме в кожну домівку у достатній кількості, у відповідності з діючими нормами.  Опалення та гаряче водопостачання у комплексі – від дахової котельні.

Для Тих, хто прагне досконалості у побуті та відчуттях – житловий комплекс «ДОМІНІКАНСЬКИЙ».

Детальна інформація у відділі продажів: м. Тернопіль, вулиця Листопадова, 1, тел. 050 652 7007, сайт: www.kreator-bud.com



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , , , , ,