29.03.2024

Тисячі чашок випитої кави: тернопільська кав’ярня “Скаварідка” святкує п’ятий день народження

Ваша реклама

П’ять років з часу створення. Сьогодні свій день народження святкує кав’ярня “Скаварідка”. Заклад, де у приємній і затишній атмосфері, можна поласувати смачними кавовими напоями та придбати зерна, для частування вдома.

У кав’ярні завжди є відвідувачі, а це свідчить про хороше обслуговування. Адже у “Скаварідку” люди приходять не лише за смачною кавою, а й приємним спілкуванням. Понад два роки у закладі працює шеф-бариста Дмитро Стефанчук.

Він відзначив: хтось приходить на смачну каву, хтось — на спілкування, комусь із відвідувачів найбільше подобається атмосфера.

Лише за один день у кав’ярні готують майже 300 горняток різних напоїв. А об’єднує їх одне — вміст кави. Її зерна тут власноруч обсмажують і навіть продають.

За словами Дмитра Стефанчука, зараз в наявності у “Скаварідці” кавові зерна з Гондурасу, Колумбії і Кенії. На цій каві відвідувачам можуть приготувати еспресо, капучино чи лате.

Практично усі 5 років за запашною кавою у “Скаварідку” приходить Вікторія. Зізналася: немає кращого відпочинку, ніж насолодитись улюбленим напоєм в надихаючій атмосфері. Тому намагається приходити у кав’ярню щодня. Тут Вікторію приваблює не лише смачна кава, а й уважне ставлення персоналу.

Власник “Скаварідки” Назар Андрушко розповів: за п’ять років вдалось реалізувати чимало — популяризувати бренд “Скаварідка” і в деякій мірі зробити його кавовою візитівкою нашого міста. А з нагоди дня народження відвідувачам зробили особливий подарунок. У святковий день відвідувачів обслуговуватимуть ті працівники, які працювали тривалий час після відкриття кав’ярні.

Зараз у Тернополі діють два заклади мережі “Скаварідка”. Окрім цього, свої кавові зерна вони постачають в інші кав’ярні та ресторани нашого міста.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,