25.04.2024

Три ДТП з потерпілими трапились минулими вихідними: жінка загинула, 14 людей травмувались на дорогах Тернопільщини

Ваша реклама

На Кременеччині перекинувся автомобіль, а на Чортківщині у ДТП загинула пасажирка.
На автодорозі Доманово-Ковель-Чернівці-Тереблече перекинувся автомобіль. Кермувальника госпіталізували в реанімаційне відділення.
Аварія трапилася у суботу, 6 лютого. У поліції кажуть, що водій не впорався з керуванням і його автомобіль марки Volkswagen Passat перекинувся. У чоловіка закритий перелом тазу.
На трасі Гусятин-Копичинці не розминулися автомобілі DAEWOO-NEXIA та CHEVROLET-LACETTI.
В результаті удару пасажирка з DAEWOO, 1985 року народження, яка сиділа попереду, від отриманих травм померла за кілька годин в лікарні. Її тринадцятирічного сина та чоловіка, який й керував автівкою, з травмами доправили до лікарні.
Десять дорослих та двоє дітей потрапили у аварію 7 лютого на автодорозі Івано-Франківськ-Бучач-Тернопіль, неподалік села Зелена. У ході слідства стало відомо, що в ДТП потрапила родина з Івано-Франківщини та семеро тернополян.
Як з’ясувалося, водій Opel Vivaro взяв шістьох попутників з Тернополя і усі їхали в напрямку Івано-Франківщини. Двох пасажирок з даного авто госпіталізували.
В іншому бусі була родина з Тисмениці. Дев’ятирічний хлопчик та його батько отримали легкі тілесні ушкодження. У ще одного хлопчика медики констатували політравму, закриту черепно-мозкова травма та забій головного мозку. Зараз він у лікарні.
Госпіталізували до медзакладу з переломами маму дітей та бабусю
Правоохоронці звертаються до усіх учасників дорожнього руху бути обережними на дорозі через погіршення погодних умов. Без потреби не виїжджайте і пам’ятайте, сильні снігопади та ожеледь та висока швидкість можуть призвести до нещастя.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,