29.03.2024

Традиційна “кава з головою”: Михайло Головко підсумував поточну роботу Тернопільської обласної ради

Ваша реклама

11 пленарних засідань, більше 300 ухвалених рішень та десятки мільйонів виділених коштів. Куди виділені, ким та на що. 25 листопада минулого року стартувала робота нового 8 скликання Тернопільської обласної ради.

За цей час депутати мали змогу виконати свої обіцянки та покращити рівень життя області. Тому настав час підсумувати поточний рік. Що вже зробили, а на що не вистачило грошей та часу, про це за чашкою кави, розповів очільник тернопільської обласної ради Михайло Головко.

“Загалом бюджет, який прогнозовааний від власних доходів на цей рік, — це 840 мільйонів. На 9 місяців ми маємо вже майже 640 мільйонів, сподіваємось до кінця року буде виконана до кінця року дохідна частина”, — відзначив Михайло Головко.

Найбільше коштів, все ж виділили на обласні лікарні. Серед них: реабілітаційна лікарня для воїнів АТО у Більче-Золотому, котрій закупили рентген апарат за 2 мільйони гривень, та 4,5 мільйони надали обласній онкологічній лікарні на будівництво бункера. Загалом, модернізували заклади охорони здоров’я, закупили нові медичні апарати, машини швидкої допомоги, відремонтували 3 приймальні та 6 амбулаторних відділень обласних лікарень. Затвердили і кілька нових пунктів програми розвитку.

Але друге місце у чарті “виділення коштів” отримують дороги місцевого значення, каже Михайло Головко. На їх ремонт та реконструкцію з бюджету надали 600 мільйонів гривень. Найбільше отримав Тернопіль – 60 мільйонів.

Окрім цього, модернізація відбулась і в спорті. Адже наступного року у Тернополі планують побудувати льодову арену.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,