23.04.2024

Тернополянка, яка живе в Аргентині, дистанційно видала навчальний посібник для малечі

Ваша реклама

Навчальний посібник «Моторні рученята» допоможе малюкам розвивати у півкулі головного мозку.
Адже права – відповідає за уяву, творчі здібності та інтуїцію. Ліва ж півкуля – за логіку та аналіз. Вправи на “синхронне малювання” сприяють злагодженій роботі двох півкуль, запевняє авторка Роксолана Гнатюк.
«Розвиток головного мозку та нервової системи розпочинається ще в період зачаття і йде десь до 9-12 років. Тому дуже важливо, щоб у дошкільний чи ранній шкільний період батьки допомагали дитині розвивати мозок», – каже жінка.
Роксолана Гнатюк за фахом лікарка-психотерапевт та кандидат медичних наук, а ще мама трьох дітей. Тому з впевненістю каже, цей посібник справді дієвий, адже створювала його, використовуючи власний досвід та наукові знання.
Книга складається із 24 сторінок, авторських малюнків, розвиваючих вправ та наліпок. Посібник Роксолана Гнатюк створила під час карантину. Авторка родом з Тернополя, проте більше 10-ти років живе в Аргентині.
“Моторні рученята” – це не перша робота жінки. Вона – авторка численних наукових статей і книжок, співавторка монографії “Асиметрія мозку та ліворукість” і посібника “Підготовка ліворукої дитини до письма.”



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,