25.04.2024

Тернополян закликають до благодійного флешмобу допомоги дітям

Креатор буд

Врятуйте онкохворих дітей. У благодійному фонді “Живи” закликають усіх небайдужих доєднатися до флешмобу #Добра_кава_добра_справа. І гроші, які ви раз в день даєте за горнятко кави чи чаю, пожертвувати на допомогу хворим малюкам.

Оксана Столяр давно стала волонтеркою і допомагає дітям із серйозними діагнозами. Десять років назад сину Оксани діагностували лейкоз. Жінка пригадує, хвороба починалася, як застуда. Але остаточний діагноз – шокував усю сім’ю. Заради життя 5 річного Андрія, просили про допомогу усіх небайдужих.

У складний період у сім’ї Оксани Столяр з’явилася надія. В онкогематологічному відділенні обласної дитячої лікарні допомагали волонтери. Вони організовували збір коштів для її сина. Зрештою, гроші зібрали. І Андрійко одужав. І зараз жінка як ніхто знає, що важлива будь-яка допомога. Вже 10 років підтримує зв’язок з волонтерами, які гуртувалися, щоб зберегти здоров’я її сина. Зараз вони вже об’єдналися у благодійний фонд «Живи» і продовжують рятувати маленькі життя.

Нагадаємо, з 2003 року 15 лютого офіційно вважається Міжнародним днем дитини, хворої на рак. Днем, аби проінформувати суспільство про проблеми дитячих онкологічних хвороб. Вирішити ці проблеми і подарувати малечі шанс на життя може кожен у будь-який благодійний спосіб.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,