19.04.2024

Тернопільський медичний центр «Лорімед» вітає отоларинологів і ЛОР-лікарів із професійним святом

Креатор буд

Сьогодні, 29 вересня, в Україні відзначають День отолариноголога, або лікаря ЛОР. Із цієї нагоди фахівці медичного центру “Лорімед” вітають колег із професійним святом.

Як розповіла медична директорка медичного центру «Лорімед» Ольга Кучма, медичний центр “Лорімед” спеціалізується на діагностиці, лікуванні та профілактиці захворювань вуха, горла та носа. Тут надають амбулаторну та хірургічну допомогe при ЛОР-захворюваннях.

«Саме тому у сьогоднішній день отоларинголога передусім вітаємо нашого засновника —лікаря-отоларинголога, кандидата медичних наук Хоружого Ігора Володимировича, а також усіх наших ЛОР лікарів. Особливі вітання шлемо усім отоларингологам міста Тернополя та області, а також з усіх куточків України», — відзначила Ольга Кучма.

Вона побажала колегам Божого благословення міцного здоров’я, сімейного благополуччя, щоби вдячні пацієнти ще більше надихали на нові успіхи та досягнення.

В професіоналізмі роботи тутешніх отоларингологів впевнилася клієнтка «Лорімеду» Дарія. Зараз до медцентру ходить із дітками, перевіряє їхній стан здоров’я у педіатра. Та вперше звернулась сюди кілька років тому, коли фахівці робили операцію її чоловікові. У нього було утруднене дихання і лікар порекомендував вирівняти носову перегородку. Також були нарості на кісточці і їх видалили. Дихання покращилося і чоловік, за словами Дарії, залишився дуже задоволений.

Для якісної діагностики і лікування ЛОР захворювань важливо використовувати сучасне ендоскопічне обладнання, наголосили фахівці медцентру “Лорімед”. До прикладу, ендоскопом із камерою та отомікроскопом, медики центру бачать структури вуха, причому під багатократним збільшенням.

Додамо, у медичному центрі “Лорімед” також працюють фахівці – педіатр, терапевт, гастроенторолог, невропатолог, проводять УЗД-діагностику, ЕКГ, лабораторні дослідження. Тут також оперують, є комфортні палати для стаціонарного лікування.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,