17.05.2024

Новини компаній

Тернопільський магазин “Ровер-Плюс” — цьогорічний переможець конкурсу “Народний бренд”

Креатор буд

Тернопільський магазин “Ровер-Плюс” — цьогорічний переможець конкурсу “Народний бренд” у номінації “Спортивні товари”. Це уже дев’ята нагорода поспіль серед брендів, які підтримують економіку нашої країни, а також допомагають ЗСУ та докладаються до перемоги.

“Знаєте воно так стимулює, воно дає сили, дає наснаги. Ти розумієш, що працюєш не просто так, стараєшся не просто так. І як би не було складно, були часи і злетів, були й часи падінь. Наш магазин працює вже більше 25 років. І навіть, коли ми падали, ми розуміли, що маємо вставати, рухатись далі заради наших дітей, заради нашого майбутнього. Ми маємо працювати, не дивлячись на війну, на ракети, на шахеди. Ми маємо працювати, жити, розвиватись, ми маємо підтримувати ЗСУ”, — заявила директорка веломагазину “Ровер-Плюс” Галина Тофіль.

Директорка магазину поділилася, ця відзнака — результат особливої довіри покупців. Адже їхні клієнти — це не одне покоління жителів Тернопільщини.

“Ви наша сім’я, ви наша підтримка. Ви ті, хто дає нам сили й наснаги”, — відзначила Галина Тофіль.

У магазині “Ровер – плюс”  широкий асортимент спортивних товарів — від самокатів та санок до дитячих та дорослих велосипедів. Саме тут ви зможете знайти різноманітні аксесуари, а це шоломи, кодові велозамки, світлодіодні фари, чохли, пляшечки для води та багато іншого. Частину коштів з продажу товарів керівництво магазину “Ровер-Плюс” передає на допомогу військовим — закупляє автомобілі і тканину для пошиття спецодягу.

“Ми в’яжемо навіть зараз шкарпетки — в лікарні пораненим солдатам, на фронт, щоби хлопці мали в чому спати, гріти ножки. Допомагаємо з  термобілизною, гольфами. Тобто, підтримуємо чим можемо, тим, що є в наших силах”, — розповіла директорка веломагазину “Ровер-Плюс”. — Незважаючи на нелегкі часи, ми все одно працюємо, ми віримо, що скоро буде перемога. Всією Україною відсвяткуємо і будемо рухатись далі, розвиватися далі”.

Тож попри те, що в країні триває війна,”Ровер-плюс” продовжує працювати. Щодня саме сюди приходять десятки клієнтів, які довіряють бренду і роками обирають товари тільки найкращої якості.



Джерело | Т1 Новини