26.04.2024

Тернопільський флорбольний клуб “Вікторія” вперше переміг у найвищій категорії міжнародного турніру у Швеції

Креатор буд

Здобутки наших земляків. Тернопільський флорбольний клуб “Вікторія” – переможці міжнародних змагань найвищого рівня у Швеції — Сторветта кап. Юні спортсмени виграли кубок у категорії учасників 2010 року народження.

“Цього року вперше історично для українського флорболу “Вікторія” посіла перше місце у групі, вийшла в категорію “А” і перемогла. Такого ще не було, що один український клуб переміг і в категорії “А”, і в “Б”, — каже керівник і головний тренер флорбольного клубу “Вікторія” Михайло Королик.

У Швеції “Вікторія” мала три свої команди – хлопці 2009, 2011, і 2010 років народження. Останні якраз і здобули історичну перемогу. Це при тому, що діти відновили повноцінні тренування лише у вересні, і то з перебоями світла.

Загалом у змаганнях брала участь 521 команда, 63 із яких – у тій же категорії, що і  тернопільські спортсмени. Тож здобути перемогу було непросто. Але гравці “Вікторії” стали кращими в усіх шести матчах – від групового етапу до фіналу. Щоб туди дістатись, довелось навіть позмагатись з іншою тернопільською командою. Емоції гравців — у сюжеті.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , , ,