25.04.2024

Тернопільських вчителів без вакцинації відсторонять від роботи вже з 21 жовтня

Ваша реклама

Відсторонять від роботи. Вчителі без курсу вакцинації працювати не будуть. Такі обмеження увійдуть в силу вже з 21 жовтня.

За словами директорки Тернопільської загальноосвітньої школи №4 І-ІІІ ступенів Наталії Левенець, у навчальному закладі на сьогодні вакциновано 87% персоналу. Двоє працівників мають право на шестимісячне відтермінування щодо щеплення у зв’язку із здоров’ям. Решту вчителів з 21 жовтня будуть відсторонені від роботи через відсутність вакцинації.

Додамо, що перед початком робочого дня вчителі проходять температурний скринінг. Учні 1-6 класів коридорами школи ходять без масок, а з 7 класу повинні дотримуватися маскового режиму по школі, коли йдуть на фізкультуру чи у їдальню.

Перевіряти достовірність сертифікатів про вакцинацію працівники поліції будуть спільно з працівниками Держпродспоживслужби, Центру контролю та профілактики хвороб не лише в школах, але й в інших державних установах, у місцях великого скупчення людей – під час перевезень, відвідувань закладів, ринків, торговельних майданчиків.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,