26.04.2024

Тернопільські поліцейські вилучили наркотиків на 2 мільйони гривень

Креатор буд

Працівники управління по боротьбі з наркозлочинністю в Тернопільській області виявили мережу з продажу заборонених речовин.

 

Тернополянин закуповував наркотики за гуртовими цінами у Львові, а вже тут перепродував їх. За словами керівника УБН Михайла Димиди, до групи з ознаками організованості, увійшло 8 осіб – організатор з Тернополя, двоє постачальників зі Львова та п’ятеро продавців. Продавали кокаїн, метамфетамін, макова соломка, марихуана, амфетамін, ЛСД, МДМА, PVP. Пропонували своїм клієнтам і псилоцибінові гриби.

 

Правоохоронці провели шістнадцять обшуків за місцями проживання фігурантів справи. Крім наркотичних засобів вилучили автомобілі, гроші, сім-картки, мобільні телефони та комп’ютерну техніку більш як на мільйон гривень. Виявили при обшуку вогнепальну та холодну зброю.

 

П’ятьом “бізнесменам” обрали міру запобіжного заходу у вигляді тримання під ватою з правом внесення застави. Розмір суми коливається від 113 тисяч до 1 мільйона 135 тисяч гривень. Питання щодо решти співучасників вирішується. Триває слідство.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,