29.03.2024

Тернопільські активісти вимагають скликати позачергові сесії міської та обласної рад

Ваша реклама

Активісти Тернопільщини підписали колективне звернення, у якому вимагають скликати позачергові сесії Тернопільської міської та обласної рад.

Основна мета – закликати депутатів звернутись до Президента України Володимира Зеленського, аби усіх незаконно ув’язнених – звільнили, а відповідні посадовці несли відповідальність за упереджені дії.

Співзасновник руху ветеранів та волонтерів «Захисти Україну» Дмитро Гайдуцький додав, що доповнили звернення вимогами негайного звільнення генпрокурора Ірини Венедиктової, притягнення до відповідальності Андрія Портнова та Олега Татарова.

Місцеві  активісти кажуть, на даному етапі суспільство повинне зробити все, аби зупинити переслідування ветеранів,  військових, активістів та нардепів.

Керівник ГО “Штаб національного спротиву Збаразького району” Володимир Голоднюк зазначив, що на його думку, зараз судова система країни працює в ручному режимі і це необхідно припинити.

Активісти додають, тільки разом можна боротись за правову державу. А перший крок до цього – звільнення невинних та притягнення до кримінальної відповідальності відвертих агентів кремля.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , , ,