19.04.2024

Тернопільська волонтерка і матір двох воїнів потребує термінової допомоги небайдужих

Креатор буд

Врятувати волонтерку і матір двох воїнів. Галина Чиж-Старковська від початку 2014 року врятувала сотні життів українських захисників. Жінка жертувала усім задля наших бійців, днювала та ночувала у волонтерському штабі. Тепер Галина сама потребує допомоги.

Галина Чиж-Старковська — волонтерка, яка врятувала сотні життів наших бійців, тепер сама потребує допомоги. Жінці треба зробити дороговартісну операцію на судинах головного мозку. Гроші зібрати важко, адже попередня сума була 200 тис грн, та і вона зросла. Жінки, які з 2014 року волотрерять разом із пані Галиною вирішили допомогти зі збором.

“Три роки тому вона захотіла помогти своїм дітям і поїхала в Польщу. Із нею там сталась подібна катастрофа. Її доставили у львівський шпиталь. Там у неї діагностували крововилив, виявили аневризму, яка розірвалася”, — каже волонтерка ГО “Бункерс С” Оксана Гопанюк.

Відтоді, Галина старалась не скаржитись на своє самопочуття. Постійно була у русі, розповідають її колеги-волонтери. Тож для них стало справжнім шоком, коли жінка раптово знепритомніла у них на очах. Це трапилося 8 березня.

Наразі Галина Чиж-Старковська вже пережила одну екстрену операцію. Стан жінки стабільний, розповідають її колеги. Галина вже вийшла із коми та небезпека ще не минула. Але їй терміново необхідна операція.

І сума, яку потрібно зібрати для Галини, щодня збільшується, кажуть волонтери. Тому просять усіх небайдужих долучитися до збору фінансів. Кажуть, жінка заслужила на допомогу. З 2014 році її сини також на фронті. Тому відправляючи посилки на передову Галина вкладала у них усю свою любов.

Аби долучитися до збору – надсилайте кошти на номер карти, яку бачите на екрані. Також скринька “для Галі” є у приміщенні волонтерів “Бункер С”.

Картка № 4149 4993 4336 0101

СТАРКОВСЬКИЙ МИКОЛА

З ПОМІТКОЮ “НА ОПЕРАЦІЮ”



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , , ,