27.04.2024

Тернопілля – серед лідерів поширення COVID-19: скільки людей захворіли за минулу добу

Ваша реклама

Про 234 нових випадків коронавірусної хвороби у Тернопільській області станом на 26 вересня повідомляють медики краю. 

За минулу добу на Тернопільщині від ковіду померли 2 людей: 67-річна жінка з Чортківського району та 74-річна жінка з Тернополя.

Найбільше коронавірус розповсюджується у таких населених пунктах: 64 хворих у Тернопільській громаді, по 14 у Збаразькій, Чортківській та Заліщицькій ТГ, 13 інфікованих у Теребовлянській громаді, 10 у  Копичинецькій, 8 у Гримайлівській. 6 людей захворіли у Борщівській ТГ, по 5 у Скала-Подільській,  Великоберезовицькій, Козівській, Товстенській, Більче-Золотецькій, Мельнице-Подільській громадах, по 4 у Лановецькій, Гусятинській, Бережанській, Нагірянській, Білецькій, Микулинецькій громадах, по 3 у Зборівській, Почаївській, Байковецькій, Монастириській, Шумській, Залозецькій, Підгаєцькій, Коропецькій та Хоростківській ТГ. По 2 інфікованих у Скориківській та Заводській громадах, по 1 у Підволочиській, Саранчуківській, Підгороднянській, Бучацькій, Колиндянській і Трибухівській ТГ.

Загалом, медики області провели за минулу добу 1069 ПЛР-досліджень. 101 мешканець Тернопільщини одужав від коронавірусу.

Додамо, ​​4 647 нових випадків COVID-19 зафіксували в Україні станом на сьогодні. Зокрема, захворіли 448 дітей та 57 медпрацівників.

 



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,