27.07.2024

Телепремія “Гордість Тернопілля-2023” відбудеться з рекордною кількістю учасників

Креатор буд

Понад дві сотні осіб — номінанти цьогорічної телепремії “Гордість Тернопілля”. Це поки найбільше число претендентів за три роки існування проєкту.

“Подати учасника номінації міг будь-хто — колега, друг, співробітник, товариш учасника номінації. Саме цього року у нас зареєстрували рекордну кількість учасників, які хотіли приймати участь, яких подавали у телепремію “Гордість Тернопілля”. Їх налічується майже 350 осіб”, — відзначає адміністраторка телеканалів “Тернопіль1” та ІНТБ Лілія Сорокаліт.

.Але учасниками стали лише 218. У 2023-му Телепремія присуджується у 17 номінаціях. Серед них – “Територіальна громада року”, “Волонтер”, “Лікар”, “Вчитель”, “Співак”, “Спортсмен”, “Підприємець”, “Меценат”, “Науковець”, “Громадський діяч”, “Роботодавець”, “Ресторатор”, “Духовний наставник”. Є цьогоріч і нові номінації, які започаткували врахувавши пропозиції глядачів. Це – “Інфлюенсер року”, “Митець”, “Крафтовий виробник” і “Студент”.

“Студента року обиратимуть, щоб показати, наскільки у нас розумна, цікава, творча молодь. А номінацію  “Крафтовий виробник” запровадили, аби показати, що навіть під час війни люди можуть вироблять продукцію, яка може конкурувати не лише з українськими виробниками, але й із зарубіжжям”, — пояснює Лілія Сорокаліт.

“Гордість Тернопілля” — це про те, що творити світло в темні часи – справа не з легких. А без тих, хто зараз боронить нашу країну, безстрашних і відданих, вона була б неможливою.

“Я вважаю, що в такий час дуже важливо проводити таку телепремію, адже в багатьох номінаціях ми зібрали людей, які зараз активно працюють і допомогають нашим Збройним силам України, також працюють на перемогу. Тут ми зібрали волонетрів, інфлюенсерів, меценатів, громадських діячів — це ті, власне, люди, які щодня виборюють нашу перемогу і працюють на те, щоб наша країна надалі розивавалася. Тому дуже дякуємо їм усім і все ж таки надіємося, що переможе найкращий і найсильніший”, — заявляє головний редактор телеканалів “Тернопіль1” та ІНТБ Сергій Балуцький.

Уже тиждень глядачі голосують за допомогою смс-повідомлень. Станом на 21 листопада за номінантів віддали майже 13 тисяч голосів. Кошти за смс будуть спрямовані на підтримку Збройних сил України. Перший етап рейтингового відбору трійки фіналістів триватиме до 3 грудня. Усі деталі на офіційному сайті Телепремії gordist.tv.



Джерело | Т1 Новини