28.03.2024

Танцівники із Тернополя вибороли два десятки нагород на Чемпіонаті світу

Ваша реклама

Двадцять медалей на Чемпіонаті світу із танців вибороли представники  Тернополя. Своїми постановками танцюристи підкорили професійне журі і отримали 7 золотих, 7 срібних і 6 бронзових нагород. Їхня тренерка зазначила, що практично кожну танцювальну композицію гідно оцінили.

Керівниця танцювальної студії Любов Борисяк розповіла, що танцюристи з Тернополя підготували багато номерів у різних стилях і вікових групах, починаючи від мініків до юніорів. Також були різні форми: соло, дуети, малі групи, великі групи.

Загалом на конкурс світового масштабу, у відео форматі тернопільська студія надіслала близько 30 танців. Такими були умови конкурсу, бо чемпіонат відбувався у Англії. Він тривав 10 днів в онлайн-режимі. Участь брали 48 країн. Танцюристи студії кажуть, вболівали один за одного та уважно стежили за результатами.

Зараз вихованці кожного дня старанно тренуються по 2 години. Так, підтримують фізичну форму, готуються до наступних конкурсів. Разом із тренерами вони щиро сподіваються, пандемія відступить і усі змагання будуть відбуватись в офлайн режимі.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,