28.03.2024

Ситуація з COVID-19 на Тернопіллі: 58 захворіли, 6 померли

Ваша реклама

Шестеро людей з Тернопільської області померли від коронавірусу за минулу добу. Про це повідомляють на фейсбук-сторінці обласного лабораторного центру. 

Територія летальних випадків така: 56-річний чолові з села Іванків, 58-річний чоловік з села Сидорів, 69-річна жінка з села Сосулівка, 74-річна жінка з Великих Бірок та 74-річна жінка з Кременця, 85-річний чоловік з Кременця.

За минулу добу на Тернопільщині виявили 58 нових випадків коронавірусної хвороби. 11 осіб у Кременецькому районі – 5 у Кременецькій ОТГ, 4 – у Шумській ОТГ, 2 у Вишнівецькій ОТГ.

33 нових інфікованих у Тернопільському районі: 15 – у Тернопільській громаді, по 3 у Байковецькій, Микулинецькій та Великоберезовицькій ОТГ, по 1 хворому у Козівській, Підволочиській. Нараївській, Теребовлянській, Козлівській, Підгороднянській, Зборівській, Підгаєцькій та Великобірківській ОТГ.

14 осіб захворіли у Чортківському районі. З них – по 3 у Борщівській та Бучацькій громадах, по 2 у Заліщицькій та Чортківській ОТГ, по 1  у Монастириській, Іване-Пустенській, Товстенській та Копичинецькій громадах.

 



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,