24.04.2024

Святковий маршрут: вулицями Тернополя курсує тролейбус із тематичними персонажами

Ваша реклама

Громадський транспорт це звична і рутинна частина життя кожного тернополянина. Проте сьогодні, 14 січня тролейбус №10 перетворюється на незвичний маршрут. Святкову атмосферу створили до Старого Нового року. Адже за кермом Снігуронька, а в салоні Дід Мороз.

Водійка тролейбусу — тернополянка Оксана Перняк зізнається, ідея одягати тематичні святкові костюми на зимові свята виникла три роки тому. Так, на Різдво і Йордан жінка перевтілюється у Солоху, а 31 грудня та 14 січня — у Снігуроньку. Жінка зізнається, що наступного року думає оновити костюм, бо цей вже набрид. А ще зізнається: їй нарешті пощастило, бо раніше працювала з кондукторками. Тепер по маршруту з водійкою працює Василь Сюта. Його жінка намовила переодягнутися у Діда Мороза.

Панує особлива атмосфера у транспорті й завдяки святковому декору. Поручні прикрашені сніжинками, іграшками, дощиком. Їх вчепили напередодні 1 січня. А на панелі біля водійки для юних пасажирів завжди знайдуться солодощі. Їх отримують усі діти, які є у тролейбусі. Сьогодні ж в честь свята тут навіть засівали.

Нагадаємо, торік Оксана Перняк вгощала щедрувальників-пасажирів солодощами.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,