19.04.2024

Суперліга України із регбіліг: на полі у Великих Гаях зійшлися команди “СARPATHIAN TRINITY” та “КIBC LVIV TIGERS”

Креатор буд

Черговий матч Суперліги Чемпіонату Україні із регбіліг провели на полі у Великих гаях. Змагалися за звання найсильніших  команди CARPATHIAN TRINITY (дебютанти чемпіонату) та KIBC LVIV TIGERS – срібні призери Регбіліг минулого сезону.

Перший тайм команди провели досить рівно. Та у підсумку, завдяки досвіду, львівська команда перемогла збірну Івано-Франківської та Закарпатської областей CARPATHIAN TRINITY – із рахунком 44:10.

Володимир Крутовський – тернопільський регбіст, який грав за львівську команду-переможця. Зазначив, суперник хоч і дебютант, та гравці там із досвідом. Тому боротьба була цікавою.

Дебютанти Суперліги регбіліг CARPATHIAN TRINITY ж зауважили, гравці клубу хоч і мають досвід, та все ж хлопцям ще не вистачає зіграності.

Зазначимо, на рівні Суперліги тернопільські регбійні команди, зокрема, ТЕРЕН, не грають. Але проведення на Тернопільщині таких матчів – популяризують спорт в області і спростовують стереотипи, що гра небезпечна для гравців і сильно псує поле. На цьому наголосив президент Федерації регбі Тернопільщини Степан Барна.

Президент Української Федерації Регбіліг Артур Мартиросян у свою чергу заначив, стадіон у Великих Гаях – хороший і підходить для гри високого рівня регбійних змагань. Але для цього ще потрібно встановити, зокрема, табло та забрати стаціонарні футбольні ворота.

Слідкуйте за подіями в Тернополі та області! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/ternopil1_tv



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,