01.05.2024

Судитимуть шахрая, який виманював гроші, обіцяючи продати військову амуніцію

Ваша реклама

Фото з мережі Інтернет

Обіцяв продати каски, тактичні окуляри та іншу амуніцію для захисників. Судитимуть шахрая який привласнив гроші під виглядом продавця необхідних речей для військових. Прокурори Тернопільської окружної прокуратури вже скерували до суду обвинувальний акт стосовно жителя Львівщини. Чоловікові вдалося обманути дев’ятьох людей.

Зловмисник впродовж квітня-серпня начебто торгував в Інтернеті касками, тактичними окулярами, рукавицями та іншою амуніцією для військових, яких у нього ніколи не було в наявності. Знайшовши у соцмережах дописувачів, які терміново шукали речі для військових, чоловік писав їм у месенджер, пропонуючи товар та рахунок для оплати. Отримавши кошти за уявну амуніцію, шахрай більше не виходив на зв’язок. У такий спосіб чоловік виманив понад 20 тис грн у довірливих громадян, проте зловмисника викрили правоохоронці.

Дії шахрая, який у воєнний час спекулював на довірі громадян та бажанні допомогти військовим, оцінюватиме суд. Про це повідомила пресслужба Тернопільської обласної прокуратури.

Нагадаємо, на Тернопільщині затримали псевдоволонтера, який продавав бронежилети з гуманітарної допомоги.

 



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,