27.07.2024

Стати помічником святого Миколая закликають тернополян

Ваша реклама

Стати помічником Чудотворця. Долучитися до цієї радісної місії та потішити дитину дарунком може кожен тернополянин. Для цього слід завітати до церкви святого Петра та взяти конверт із особливої ялинки у храмі. Всі листи Миколаю писали діти, які перебувають у складних життєвих обставинах. Наші журналісти вирішили здійснити бажання 13-річної дівчинки.

Слід відзначити, що акцію на парафії проводять вже тринадцятий рік поспіль. Листи до Чудотворця пишуть їх різні категорії — діти-сироти, малозабезпечені чи багатодітні, внутрішньо переміщені. А оскільки цьогоріч Миколая буде 6 грудня, то підготовка помічників святого триває на повну.

У кожному посланні вказане ім’я, вік дитини, і те, про що вона просить у Святого Миколая. Наш колектив буде втілювати бажанням 13-річної дівчинки, яка через повномасштабне вторгнення росії змушена переїхати до Тернополя.

Ані солодощів, ані фруктів чи іграшок дівчинка не просить у Миколая. Лиш розповідає історію сім’ї, про захоплення сестричок і хоче здійснення головного бажання – перемоги.

Організатори діляться, з кожним роком кількість потребуючих дітей збільшується і втілити у життя більше тисячі написаних листів стає все важче. Цьогоріч доведеться опрацювати понад 2000 прохань.

Співорганізаторка акції Юля Сиротюк додає, у кожному конверті є детальна інструкція, щодо подарунків. Ви можете придбати усе, що побажала дитина, або ж купити лише частину.



Джерело | Т1 Новини