27.04.2024

Стало відомо, як Головко відреагував на рішення про його звільнення з посади голови Тернопільської облради

Ваша реклама

Михайло Головко прокоментував рішення депутатів звільнити його з посади голови Тернопільської облради. Каже, те, що відбувалося сьогодні в сесійній залі, важко назвати сесією.

“Ви знаєте, що я сам ще 24 жовтня ініціював питання стосовно сесії, першочергово з питання щодо довіри до себе. Я розумію, що накручена ситуація. 26 червня відбулася брутальна провокація та підстава, правоту свою доведу в суді. Час покаже хто був правий. Розуміючи що є політичні настрої, у нас була попередня розмова з депутатами, з фракціями. Ми вирішили, що засідання сесії буде 15 листопада, — заявив Головко журналістам. — Але я знав, що відбуваються події пришвидшені, комусь “підгорає”. Але я так розумів, що їм це не підійшло, я сказав гаразд, сам пропонував це, але зняття мене з посади треба робити в законний спосіб. Тому я підписав розпорядження про проведення сесії 8 листопада.”.

Але, на жаль, повторив Головко, комусь дуже “підгоріло”.

Окрім цього, Михайло Головко не визнає рішення за результатами голосування депутатів.

“Сьогоднішню подію мені важко назвати сесією. Бо сесії не було, вона передбачена 8 листопада, згідно закону. Чотири місяці чекали, а тепер треба було вже знімати. Це що відбулося сьогодні… Ну, мені через це соромно. Можливо йде знищення місцевого самоврядування”, — відзначив Михайло Головко.

І ще раз пообіцяв журналістам, що піде до суду.

“Я переконаний у своїй правоті, і доведу це в суді. Я готовий йти, але давайте зробимо це законно”, — наголосив Головко.



Джерело | Т1 Новини