19.04.2024

Стало відомо про загибель у боротьбі з російським агресором ще чотирьох уродженців Тернопілля

Креатор буд

Тернопільщина у жалобі. Стало відомо про загибель ще 4 українських воїнів, родом з нашої області.

Чортківська громада втратила трьох уродженців. У боротьбі з окупантами обірвалися життя двох найкращих друзів – 27-річного Кирилюка Назара та 26-річного Микуляка Віталія із села Біла. Вони разом служили у 24-ій окремій механізованій бригади імені короля Данила. Разом і загинули. 12 вересня близько 18 год. вечора під час авіаційного удару в одному із населених пунктів Миколаївщини водій взводу протитанкових керованих ракет Кирилюк Назар та оператор-розвідник взводу протитанкових керованих ракет Микуляк Віталій отримали поранення, несумісні з життям.

У боях з російськими солдатами на Донеччині загинув 34-річний житель Чорткова Холодюк Роман. Він був водієм аеромобільного батальйону. Чоловік з перших днів війни не зміг залишатись осторонь, тому став добровольцем. Спершу служив у Чорткові, а потім – поїхав на передову. 14 вересня під час виконання бойового завдання біля населеного пункту Соснове Краматорського району Донецької області отримав вогнепальне осколкове поранення, несумісне з життям.

13 вересня, захищаючи незалежність України, під час артилерійського обстрілу та танкового наступу у районі населеного пункту Брускинське Херсонської області загинув головний сержант, стрілець-помічник гранатометника 24-ої окремої механізованої бригади імені короля Данила Володимир Бохнак. Чоловік 1973 року народження. Жив у селі Мшанець Теребовлянської громади.

Щирі співчуття родинам та побратимам загиблих. Вічна пам’ять захисникам України!

 

 



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , , , , , ,