25.04.2024

Співак Віктор Павлік із Тернополя втрапив у скандал через хизування перепусткою — документ забрала поліція (ФОТО, ВІДЕО)

Ваша реклама

Фото: Поліція Києва

Мережа обговорює скандал, що трапився в родині тернопільського співака Віктора Павліка. Вчора його дружина Катерина Реп’яхова опублікувала в Інстаграмі відео, на якому подружжя їде автівкою по Південному мосту, демонструючи спецперепустку на проїзд у комендантську годину.

Проїзд Південним мостом дозволений лише для спецтранспорту екстрених та аварійних служб, громадського транспорту, транзитного вантажного транспорту, а також авто зі спеціальними перепустками. Тому Віктор і Катерина наголосили, що ця можливість — не для всіх.

“Мене чоловік везе по Південному мосту. Це задоволення не для всіх. Тільки мій чоловік дарує мені такі романтичні подарунки”, — сказала Катерина. А співак, який був за кермом, показав спецперепустку та сказав: “Це тобі перепустка в подарунок”.

Після хвилі критики від українців жінка видалила це відео й визнала, що зробила помилку.

Прокоментував ситуацію і Віктор Павлік.

“У дійсності це просто перепустка на комендантський час, бо я дуже часто приїжджаю дуже пізно з благодійних виступів в підтримку Збройних сил, то мені такий документ просто необхідний на комендантський час. Ну а зрозуміло, що все вийшло, як людям цього хочеться. Це мій документ, а не дружини, а подарунок вона мала на увазі сама поїздка через міст, а не документ”, — відзначив Павлік.

А сьогодні стало відомо, що поліція забрала спецперепустку у співака.

Під час монітору мережі Інтернет та засобів масової інформації правоохоронці поліції Києва виявили відео, на якому відомий український співак їде з жінкою в автомобілі по Південному мосту та демонструє спецперепустку на проїзд у комендантську годину.

За цим фактом відомості про подію були внесені до Журналу єдиного обліку заяв та повідомлень громадян Дніпровського управління поліції. Під час відпрацювання отриманої інформації правоохоронці поспілкувалися з власником автомобіля та жінкою і вилучили спецперепустку, повідомили у поліції Києва.

Окрім цього, поліцейські нагадали їм про заборону фіксації та висвітлення об’єктів стратегічного значення у період воєнного стану.

 



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , , ,