05.05.2024

Ще один високопосадовець причетний до справи Головка про хабарництво

Креатор буд

Також причетний до хабарництва. У справі голови Тернопільської облради та двох заступників Тернопільської ОВА про хабарництво був причетний іще один високопосадовець. Проте його зв’язок до неправомірної вигоди правоохоронці не задокументували через злив інформації.

Про це в інтерв’ю видання “Дзеркало тижня” заявив керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Олександр Клименко.

Він відзначив, що злив даних дещо змінив плани САП.

“У справі за підозрою голови Тернопільської обласної ради та двох заступників голови ОВА цієї ж області в отриманні неправомірної вигоди в нас був витік інформації. Тому певний період часу довелося чекати, щоб приспати пильність. І це спрацювало — фігуранти повернулися до злочинної діяльності, вже після того ми реалізувалися. Та однаково, на мою думку, цей витік завадив нам задокументувати причетність іще одного високопосадовця.

До речі, джерело витоку так і не встановили. На жаль, таке трапляється досить часто через те, що САП не є незалежним органом і ми досі не маємо незалежного прослуховування фігурантів. Але там, де вже зафіксовано факт, офіційно йде слідство, ризики нашкодити не такі великі”, — відзначив Олександр Клименко.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,