29.03.2024

Шанс представити Україну на танцювальному конкурсі в США мають танцюристи з Тернопільщини

Ваша реклама

Здобутки талановитої молоді з Тернопільщини. Танцюристки з Чорткова здобули шанс представити Україну на танцювальних змаганнях світового рівня у Сполучених Штатах Америки.

Вихованці танцювального клубу “Real Dance Studio” за 7 років його існування були учасниками та переможцями багатьох конкурсів та турнірів міжнародних рівнів. Танцюють переважно у стилі контемпорарі. У складі групи 13 дівчат віком від 13 до 18 років, двоє із яких – вимушені переселенки з Мелітополя.

З початком вторгенння викладачка Світлана Міщенко вирішила, що слід показувати себе всюди та намагатись брати участь у всіх можливих конкурсах, аби чим більше показувати талановитих українців.

У листопаді 2022 року танцювальний колектив поїхав до Варшави на участь у відбірковому турі “World of Dance”, де і виборили першість та можливість брати участь в фінальному конкурсі, але вже в Каліфорнії.

Учасниці колективу зізнаються, їхати і представляти Україну на такому високому рівні не страшно, адже вони команда, де кожен підтримує одни одного.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , , ,