29.04.2024

Секрети успіху від чемпіона: Тернопіль відвідав Роман Долідзе

Ваша реклама

Семінар від Романа Долідзе влаштували в Українській академії єдиноборств у Тернополі. Роман — досвідчений тренер, який виховав багато чемпіонів України з Греплінгу, бразильського Джиу-джиутсу, ММА. Тож у файному місті він ділився досвідом, напрацюваннями і техніками, які найбільш ефективні під час поєдинку.

“Я народився і виріс в Грузії. Але долучився до спорту саме в Україні, в Одесі. Я переконаний, що в Україні не тільки популярний цей вид спорту, але й є великі перспективи. Дуже багато хороших спортсменів. І я впевнений незабаром ми почуємо багато нових імен”, — заявив Роман Долідзе.

Цікаво, що свій особистий шлях Роман Долідзе розпочав без тренера. Самостійно вивчав боротьбу з акцентом на больові і задушливі техніки, джиу-джиутсу, греплінг.

Шість років тому заснував зал змішаних єдиноборств і з того часу виступає з ММА. Провів 10 поєдинків, в 9 з яких отримав перемогу. Каже, головна зброя спортсмена, яка допоможе досягти успіху – це характер.

Спілкування із борцем такого рівня та його поради – безцінні для тернопільських спортсменів. Тому запросили його в Українську академію Єдиноборств. Стосовно грепліну у Тернополі, то зараз цей вид єдиноборств набирає популярності, каже директор Богдан Мирошниченко.

Більше цікавої інформації про цей вид спортивної боротьби можна дізнатись в Українській академії єдиноборств в Тернополі.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,