26.04.2024

Санта разом із поліцейськими роздавав подарунки у Тернополі

Креатор буд

Новорічні подарунки для дітей, справжній американський Санта Клаус та поліцейські. Сьогодні тернопільські патрульні дарували святковий настрій не лише дітям, а й водіям на дорогах. Таку акцію вирішили провести, аби в останні дні року дати людям хоча б трішки позитивних емоцій, тож як це відбувалось дивимось.

“Сьогодні ми проводимо цю акцію із благодійною організацією “Фундація відкритих дверей”. Ми вже багато років співпрацюємо і цього року виникла така ідея”, — відзначила начальниця відділу зв’язків із громадськістю управління патрульної поліції в Тернопільській області Олеся М’ялковська.

Разом із патрульною поліцією вулицями ходив американський Санта Клаус. Він приїхав до України із Флоріди. У нашому місті він живе більше 5 років. Волонтерить на базі фундації “Відкритих дверей”. Зізнався: приїхав як волонтер, щоб дарувати людям посмішку. У цей час це дуже важливо.

Патрульні поліцейські разом із Сантою дарували діткам подарунки. Малюки отримали розмальовки, м’які іграшки, солодощі та навіть павербанки. Емоції дітей — у сюжеті.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , , ,