23.04.2024

«Розмалюй Україну»: тернополянка створила унікальну книгу і допомагає бойовим медикам

Ваша реклама

Дати можливість бачити Україну по-своєму. Тернополянка Віра Грабчук зібрала красиві місця Батьківщини в одній книзі. Дівчина розробила інтерактивну розмальовку «color up Ukraine». Після автоподорожі Україною Віра захотіла показати красу держави більшій кількості людей.

«В 2021 ми з татом проїхали на авто з Тернополя до Слов’янська. Я з вікна машини бачила, яка Україна різна і красива. І захотіла щоб інші теж побачили. Але ж не в усіх є можливість поїхати в таку подорож», — пригадує дівчина.

Тому дівчина взялася розробляти книгу. Але таку, до створення якої може доєднатися кожен. В соцмережах вона зібрала красиві фото України, а їхні автори розповіли про свої улюблені міста і місця. Далі фото перетворили у формат розмальовки. Щоб кожен таким чином міг побачити Україну по-своєму.

Розробили книгу-розмальовку двома мовами. 200 примірників українською і 120 англійською. Презентували у Тернополі та за кордоном. Віра вирішила, що її розмальовки мають допомагати. Усі виручені гроші одразу йдуть в фонд «Госпітальєрів. Ціну за розмальовки авторка не фіксувала, кожен може віддати суму, яку може.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,