25.04.2024

“Ровер-Плюс” став найкращим спортивним магазином “Народного бренду” 2022

Ваша реклама

Тернопільський магазин “Ровер-Плюс” — цьогорічний переможець конкурсу “Народний бренд” у номінації “Спортивні товари”. Це восьма поспіль перемога серед брендів, яким довіряють тернополяни. Директорка магазину Галина Тофіль зазначає, що ця відзнака — це результат довіри покупців.

“Напевно найбільше здобуття для нас — це те, що люди нам довіряють, що до нас звертаються вже цілі покоління. Дійсно приходить там молодий чоловік з дитинкою і каже “Колись я був маленький і мені тато у вас купував велосипед”. Це для нас напевно найбільше досягнення”, — каже Галина Тофіль.

У магазині представлено більше тисячі видів спортивного товару — від дитячих самокатів та санок до спортивних велосипедів для дорослих.

Усю продукцію розділили на дві точки продажу. Перша — це великий магазин з чотирма залами, який розміщений навпроти платформ тернопільського автовокзалу. Інша — це кіоск з дитячими санками та велосипедами одразу біля в’їзду на автовокзал зі сторони гуртожитків медичного університету.

Є також гарантійне та післягарантійне обслуговування велосипедів. Щодня сюди приходять десятки людей і залишаються задоволені вибором.

“Люди, як приходять до нас, купують велосипед — це для нас рідні люди. Ми просто дякуємо їм всім, ми любимо всіх наших клієнтів. Дійсно цінуємо кожного, хто приходить, стараємося максимально приділити увагу, — каже Галина Тофіль. — Для нас важливий кожен клієнт, навіть якщо ви просто прийдете поцікавитися. Ми віддамо максимум своїм сил, щоб пояснити, розказати, підібрати”.

Частину коштів з продажу товару керівництво магазину “Ровер-Плюс” передає на допомогу тернопільським військовим – закупляє автомобілі і тканину для пошиття спецодягу.

“Ми купили вже чотири машини на ЗСУ наше. Також пошили 240 балаклав, тобто маскувальні костюми на зиму. Кожна покупка — це такий маленький внесок. Ми стаємо тією краплиною, яка падає в цю таку могутню ріку, яка несе нашу країну до Перемоги”, — зазначила директорка “Ровер-Плюс”.

Директорка Галина Тофіль додає, що для неї важливо, що клієнти довіряють “Ровер-Плюс” і роками обирають товари саме їхнього магазину. Своїм покупцям і людям, які проголосували за магазин у “Народному бренді”, керівництво каже: “Велике дякую!”.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , , , ,