23.04.2024

Призові місця — у тернополян: враженнями від Дефлімпійських ігор поділились спортсмени “Інваспорту”

Креатор буд

Три нагороди приїхали у Тернопіль з Бразилії. Їх вибороли наші спортсмени із вадами слуху на 24 літніх Дефлімпійських іграх. Перемогли у трьох номінаціях. Одна з них — футбол. Тут українська збірна посіла перше місце.

Іван Рудзевич — учасник футбольної команди. Каже, досі не може повірити у перемогу. Для юнака це перші змагання такого високого рівня, а він щей  наймолодший футболіст у команді. Тренер Івана Мирослав Танчик своїм підопічним задоволений, адже той показав хороші результати. Із ним спілкуємось через перекладача. Чоловік каже, Іван у свої роки багато вміє і знає чого хоче.

У номінації “легка атлетика” тернопільські спортсмени також здобули нагороду. Друге місце у стрибках у висоту із результатом 1 метр 62 сантиметри посіла — Руслана Муравська. Дівчина змалечку займається спортом. І хоча на Дефлімпіаді зайняла друге місце, своїм результатом каже, не задоволена. Пояснює, особистий рекорд має значно кращий.

І наостанок, бронзу у номінації дзюдо – виборола Марія Бала.  Це вже не перші дефлімпійські ігри спортсменки. Цього разу дівчина виступала у категорії до 78 кілогрімів в індивідуальних змаганнях.

Подробиці про спортсменів-тернополян — у сюжеті.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , , ,