29.04.2024

“Привітне Тернопілля”: вся інформація для переселенців на одному сайті

Креатор буд

“Привітне Тернопілля” – ресурс, на якому зібрана уся інформація, важлива для переселенців. Де зареєструватися, отримати одяг, продукти, знайти тимчасове житло, або оселитись на довший термін, все це на одному сайті.

Проєкт реалізовують на базі сайту Центр розвитку громад – activitycenter.org.ua. Тут у розділі “Привітне Тернопілля”,  ви побачите необхідну інформацію за рубриками. Про це повідомив керівник ГО “Освітньо-аналітичний центр розвитку громад” Максим Черкашин.

Можна додати свою організацію, є змога отримати відповідь на найбільш популярні питання: як отримати пенсії, куди записати дитину в школу, пояснив менеджер проєктів Олександр Кикта.

Розробники ресурсу провели опитування вимушених переселенців, що їх турбує найбільше, коли вони приїжджають у Тернопіль чи область. На основі відповідей і створювали проєкт.

Також розробники сайту репрезентували ролик, у якому озвучили адреси і номери телефонів структур, робота яких направлена до допомогу переселенцям.

Якщо ви чи ваша організація допомагає переселенцям, то також можете додати інформацію про себе до проєкту “Привітне Тернопілля”. Тоді люди зможуть звертатись до вас з питаннями, які треба вирішити.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,