28.03.2024

Прикордонники затримали чоловіків з Тернопільщини, які намагалися втекти до Румунії

Ваша реклама

Фото: Портал МВС

Планували втечу закордон. На Буковині правоохоронці затримали 20 українців, які планували втечу до Румунії та Молдови. Серед них — жителі Тернопільської області.

Про це повідомили на порталі МВС.

Так, правоохоронці та прикордонники затримали п’ять правопорушників, які поза пунктами пропуску прямували до Румунії. Водія та мікроавтобус Мерседес, яким пересувались правопорушники, затримано поблизу державного кордону у межах прикордонної смуги у Чернівецькому районі.

Як з’ясувалося, водій організував незаконний перетин українсько-румунського кордону поза пунктами пропуску для п’яти військовозобов’язаних чоловіків – мешканців Сумської, Тернопільської та Чернівецької областей, забезпечивши їх трансфер.

Водночас військовослужбовці відділів «Кельменці», «Фальків» та відділення «Нижні Петрівці» у семи випадках затримали ще 14 осіб призовного віку, які незаконно намагалися потрапити до Молдови та Румунії.

Чоловіки не змогли пояснити прикордонникам мету перебування у контрольованому прикордонному районі, а згодом зізнались про намір незаконного перетину кордону. Порушниками кордону виявилися мешканці Харківської, Запорізької, Дніпропетровської, Одеської та Хмельницької областей.

На зловмисників чекає відповідальність за вчинене.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,