27.04.2024

Прозорість влади: як тернополяни можуть урегулювати відносини між бізнесом і державою

Креатор буд

Як залучити місцеві підприємства та громадськість до регуляторної політики. А точніше як впорядкувати відносини між бізнесом та владою.

Про це сьогодні говорили на форумі “Прозорість місцевої влади – міфи та реальність”. Це фінальний захід проєкту “Центр громадської активності”, який тривав впродовж півтора року. У ньому взяли учать представники громадських організацій із шести областей західної України.

“Протягом цих двох днів ми розглянемо такі теми, як участь громадськості у прийняті рішень. Говоритимемо як зробити так, щоб місцева влада працювала найбільш прозоро та ефективно,  наскільки мешканці можуть  впливати на стратегії розвитку громади чи на постанови планування”, — відзначив голова ГО «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад» Максим Черкашин.

Чималий вплив на місцеву владу мають саме бізнес та громадські організації. Найважливішою ланкою є, власне, малі підприємства, зазначають спікери. Оскільки саме вони надають чимало робочих місці та задовольняють базові споживчі потреби у невеликих громадах.

Подробиці про учасників і тематичну направленість форуму — у сюжеті.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,