28.04.2024

Проведення Національного форуму єдності ініціює “УДАР Віталія Кличка”

Ваша реклама

За ініціативи лідера «УДАРу» Віталія Кличка під час з’їзду партії було ухвалено звернення до керівництва держави, лідерів політичних сил, місцевого самоврядування та громадськості про необхідність скликання Національного форуму єдності України, який стане платформою об’єднання держави.

«Мета Форуму – продемонструвати і суспільству, і всьому світу консолідацію усіх здорових політичних сил навколо захисту країни. Його завдання – узгодити першочергові кроки, які підсилять державу, зроблять економіку більш стійкою, а українців – більш захищеними», — відзначив лідер партії “УДАР”, герої України, київський міський голова Віталій Кличко.

Політик зазначив, що Форум стане основою для напрацювання стратегії переговорів щодо врегулювання конфлікту на Донбасі.

На з’їзді були присутні п’ятий Президент України, лідер партії «Європейська солідарність» Петро Порошенко, керівник партії «Голос» Кіра Рудик та український політик Юрій Луценко. Усі вони підтримують ініціативу Віталія Кличка.

Також зʼїзд партії ухвалив звернення до міжнародних друзів і партнерів України та демократичної спільноти. У зверненні партія закликає міжнародну спільноту об’єднатися і підтримати Україну не словами, а діями.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,