18.04.2024

Проклали майже 6 кілометрів асфальту: від Мишковичів до Микулинців капітально ремонтують дорогу

Креатор буд

Перший шар асфальту вже є. Зовсім скоро жителі сіл Мишковичі та Микулинці їздитимуть новою відремонтованою дорогою. Цей відрізок обрали не даремно, адже капітальний ремонт  шляху не проводили роками.

“Як ми і обіцяли, підходить до завершення укладання першого шару асфальту на ділянці дороги Мишковичі-Миролюбівка-Лучка-Микулинці. Ця протяжність дороги складає майже 6 кілометрів”, — заявив перший заступник голови Тернопільської обласної ради.

Трасу Т2020 використовували, як об’їзну під час ремонту дороги М-19. Через постійний рух транзитного транспорту автошлях і зруйнувався. Відновленням цієї ділянки зайнялись у Великоберезовицькій громаді та Службі автомобільних доріг.

“Надзвичайно важлива є для Великоберезовицької громади є ця дорога. Тому Великоберезовицька громада співфінансувала цей проєкт в розмірі 5 мільйонів гривень”, — відзначив Володимир Болєщук.

Дорога, якою комфортно їздити — те, чого хочуть жителі сіл Мишковичі, Миролюбівка, Лучка та Микулинці. І побаченими змінами вони задоволені.

Окрім цього, для жителів села Мишковичі цьогоріч облаштовуватимуть тротуари та вуличне освітлення. Ремонт дороги повністю планують завершити наступного року.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,