29.04.2024

Новини компаній

“Профі-центр” озброює тернополян знанням англійської: перемога в “Народному бренді 2023” свідчить про якість роботи

Ваша реклама

Більше 20 років успішної роботи на ринку – це про компанію “Профі-центр”. За цей час професіонали своєї справи озброїли знанням англійської мови багатьох тернополян. Кожного року шліфуючи свою діяльність, підвищуючи професійність та підтримуючи активну комунікацію з клієнтами – покращують рівень своєї роботи.

“У нас навчання відбувається дуже системно. Але для тих людей, які чують вперше і ще для себе вибирають школу, то хотіли би розповісти, що наша особливість в тому, що ми даємо можливість людям вивчати англійську в 4 рази швидше, ніж будь-яка інша відома методика у світі”, — зазначила власниця компанії “Профі-центр” Ольга Гевко.

І ось ряд переваг. Заняття тут проводять виключно англійською мовою. 80 відсотків з них — присвячені розмовній практиці, а завдяки постійній зміні викладачів, студенти не звикають до однієї вимови та акценту педагога.

“Напевно найголовніше — це те, що ми не просто допомагаємо долати людям мовний бар’єр завдяки методу Каллана, ми вчимо людей думати англійською”, — пояснила Ольга Гевко.

Попри складні часи компанія “Профі-центр” продовжує долати виклики і працювати у надважких умовах, створюючи унікальні проєкти.

“Вже більше року ми почали проводити благодійні спікінг-клаби для наших клієнтів. Це унікальна можливість. Ми запрошуємо і тих людей, які вивчають мову, і тих, які вже добре знають мову, для того, щоб вони могли спілкуватися на цікаві теми, могли прокачувати свій рівень англійської, вивчати нові слова і таким чином, підтримувати наших військових”, — заявила власниця компанії “Профі-центр”

Головне, кажуть, не зупинятися і продовжувати вдосконалюватись. Адже компанія з кожним роком намагається бути для своїх клієнтів найкращими.

“Ми розуміємо, що сьогодні для клієнтів дуже важлива зручність, вони цінують свій час. І для того, щоб їм було зручніше добиратися, хочемо відкрити ще одне наше відділення на вулиці Тарнавського”, — підсумувала Ольга Гевко.

У компанії “Профі-центр” проводять навчання і офлайн, і онлайн, тож студенти мають можливість вивчати мову будучи в будь-якій точці світу. “Профі- центр” найпрогресивніша компанія і у цьому уже переконалося чимало українців, саме тому підтримали їх на премії “Народний бренд 2023” у номінації – “Приватні навчальні заклади, курси”.

Ця нагорода для “Профі-центру” кажуть, особлива. Тому дякують своїм клієнтам.



Джерело | Т1 Новини