19.04.2024

Про запити військових на зиму розповів тернопільський волонтер

Креатор буд

Допомога на фронт. Війна триває, а отже не час втомлюватися і забувати про наших захисників та захисниць. Волонтери кажуть, взимку особлива потреба в засобах пересування. А ще в теплих речах і медикаментах. Наші журналісти поспілкувалися з тернопільським волонтером Сергієм Фалендишем. Як допомагає він і як радить діяти кожному українцю розповів нашій знімальній групі.

Війна триває, а отже ми не втомлюємося допомагати. Сергій Фалендиш відзначає, що потреби захисників і захисниць на фронті не зменшуються. Тож тут, у тилу доброчинці працюють не покладаючи рук.

“Відправка буває кожного тижня. Є багато волонтерських хабів, які збирають і везуть допомогу. Бо зараз дуже важко з логістикою. Справуємося, збираємо кошти на пальне, на якісь дуже необхідні речі, які просять хлопці”, — пояснює Сергій Фалендиш.

Найбільше наші військові потребують бути мобільними і швидкими. Тому машини і зимові колеса – ось на що зараз більшість зосереджує свої запити, каже Сергій Фалендиш. Окрім цього маємо подбати і про тепло для захисників та захисниць.

Подробиці — у сюжеті.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,