02.05.2024

Правоохоронці перевірили ще три заклади Тернополя і повторно “завітали” в “Лисий”

Ваша реклама

Нічні рейди – в об’єктиві телекамер нашої знімальної групи. Ще ряд закладів харчування Тернополя перевірили поліцейські. У ніч з суботи на неділю патрулі були у “Na Пошті”, “Riverside”, “ZA SKLOM” та вдруге — у “Лисому”. Разом із правоохоронцями заклади відвідали наші журналісти.

У поліції розповіли: під час рейду правоохоронці перевіряли, чи не порушують заклади дозвіл працювати до 23.00. Обрали саме ці чотири об’єкти, бо на них найчастіше отримують скарги від людей, відзначив начальник відділу превенції Патрульної поліції Тернопільського районного управління ГУНП Іван Паньків. Крім того, поліція слідкувала за дотриманням громадянами комендантської години (з півночі до 5.00).

Рейд розпочали з центру міста. Тут спершу перевірили креативний кластер “Na Пошті”. Близько 23.00 приміщення були закритими і заклад не працював. Натомість на вулиці поруч людей було багато. Поліція перевіряла документи, адже їм повідомили, що тут поблизу “Na Пошті” ймовірно була бійка.

Окремо нагадували, що розпивати спиртні напої в центрі міста не можна. І пояснювали, що до опівночі усі громадяни мають бути вдома, не порушуючи комендантську.

Що відбувалося під час рейду далі — дізнавайтеся із сюжету.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,