17.05.2024

Новини компаній

Пральні машини Zanussi – правила вибору та технічні параметри

Ваша реклама

Побутова техніка на сучасному ринку найрізноманітніша. Виробники пропонують численні моделі та технічні параметри, а це стосується і пральних машин. Одним із відомих брендів є італійська компанія Zanussi, яка пропонує ідеальні рішення щодо співвідношення ціни та якості. До того ж, на всю продукцію є гарантія.

Пристрої мають відмінний функціонал та набір технічних параметрів. Якщо вибирається zanussi пральна машина, https://comfy.ua/ua/wash-machines/brand__zanussi/ можна бути впевненим у її якості та довговічності. Висока якість складання гарантує і те, що техніка прослужить щонайменше 10-15 років. Про можливості пральних машин від Zanussi може дізнатися кожен, оцінивши трохи нижче технічні характеристики та функції.

Параметри вибору

Визначившись із брендом надалі потрібно визначити велику кількість функцій, можливостей та параметрів:

  1. Тип техніки. Враховується горизонтальне або вертикальне компонування, розташування дверцят, колір;
  2. Максимальний обсяг. Параметр, що визначає максимальне завантаження сухої білизни;
  3. Режими прання. Враховується кількість функцій та режимів, коли можна прати певні види тканин;
  4. Швидкість віджимання. Чим вище, тим більше води та вологи йде з речей.

Розташування техніки може бути фронтальним, вертикальним або машинка, що вбудовується. У першому випадку органи управління та кришка барабана розташовуються у передній частині, а верхня частина використовується як стільниця. Вертикальне розташування передбачає отримання доступу до барабана зверху. Це оптимальний варіант для невеликих приміщень.

Режими прання

Спираючись на потреби сім’ї та рівень забруднення одягу потрібно вибирати машинки з відповідними режимами прання:

  • джинси;
  • бавовна;
  • синтетика;
  • дитячий одяг;
  • постільна білизна;
  • шовк;
  • шерсть і т.д.

Вибраний режим визначатиме температуру прання та швидкість віджиму в автоматичному режимі. Небажано змінювати ці параметри, щоб не зіпсувати речі.

Клас енергоспоживання буває двох видів – А+++ і А++. Особливої різниці складно помітити, але краще купувати вищий клас, щоб економити у майбутньому. Виробник Zanussi апріорі пропонує енергоефективні пристрої.

Догляд за пральною машиною

Не можна перевантажувати її, щоб унеможливити поломку барабана та інших механізмів. Також бажано використовувати фільтри для очищення води та зниження її жорсткості, щоб зберегти в ідеальному стані всі компоненти. Після кожного прання потрібно залишати відкритим барабан та ємність для порошку. Іноді потрібно активувати режим очищення барабана, якщо такий режим доступний у вибраній моделі.

 



Джерело | Т1 Новини